אחותי אייר סולומון האלופה, פתחה עסק חדש “הבצק של אייר”.
בצק בוטיק קפוא, מבוסס מחמצת שעובר תהליך התפחה של 72 שעות, להכנת פיצה נפוליטנית בבית.
היא שאלה, “מה הסיפור של הכוסמין? מה ההתלהבות הגדולה? את לא מבינה איך הכדורים עפים!”.
אני עניתי ככה בקצרה, “הכוסמין היא סוג של חיטה קדומה, היא עשירה בחלבון. כן גם בגלוטן (ואין בזה שום דבר רע, נהפוך הוא), עשירה בסיבים תזונתיים, אלה נותנים שובע ממושך ובריאים לחיידקי המעי.
לחם כוסמין די דומה בהרכבו ללחם מקמח מלא, רק שהמרקם שלו קצת אחר, קליל יותר ולכן אנשים רבים מתחברים אליו, הוא פחות כבד ודחוס, יותר קל לעבוד איתו ויותר נעים וטעים לאכול אותו.”
קמח כוסמין גם טעים וגם בריא
ומהבצק של אייר כבר טעמתם?